Річний звіт (змістовний та фінансовий) за 2015 рік

Починаючи із 2016 року ГО «ЄВРОПЕЙСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО»  розпочинає практику щорічного публічного звітування. Така форма звіту є новою для нашої організації, готується та оприлюднюється перший раз.

Отже, за 2015 рік на рахунки організації кошти не надходили.

В рамках статутної діяльності за звітній рік експертами організації проведено навчання для ініціативних груп ОСН, а також тренінги для членів територіальної громади з питань реєстрації громадських організацій. За участю голови організації було проведено заходи по створенню та реєстрації трьох громадських організацій у місті Василькові.

Експерти організації брали участь у роботі громадських рад при виконавчих органах місцевого самоврядування та органах центральної виконавчої влади.

Організація брала активну участь у мітингах та демонстраціях, що стосувалися європейської інтеграції та розвитку громадянського суспільства .

Впродовж 12 місяців 2015 року експерти організації надавали правову допомогу зацікавленим членам територіальної громади міста Василькова, а також консультаційні та методичні послуги для ОСББ, ОСН, громадських організацій, тощо.

Ви можете залишити коментар, або посилання на Ваш сайт.

Залишити свій коментар вКонтакті

Залишити свій коментар Facebook